Najlepšia voľba je, ak sú vaše cestovinové recepty chutné a zdravé zároveň.
Špalda je prastará obilnina, ktorá je ľahšie stráviteľná ako klasická pšenica. Nikdy nebola šľachtená, vďaka čomu si zachovala veľké množstvo cenných látok ako bielkoviny, minerály, vitamíny a nenasýtené mastné kyseliny. O špalde sa hovorí, že má vplyv na podporu imunitného systému a chráni organizmus pred infekciami.
Zloženie: pšeničná celozrná špaldová múka 96,4 %, voda. Skladovať v suchu, chrániť pred priamym slnečným žiarením. Minimálna trvanlivosť do: RUČNÁ VÝROBA 07.01.2021.
Výživové údaje na 100 g výrobku: | |
Energia: | 1444 kJ /
346 kcal |
Tuky: | 2g |
-z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,4g |
Sacharidy: | 64g |
-z toho cukry: | 0,7g |
Bielkoviny: | 12,4g |
Vláknina: | 8,1g |
Soľ: | 0,01g |